april 16, 2021 cityloberne.dk

Det er i dag 13 år siden løbeklubben Cityløberne blev stiftet, 13 fantastiske år med mange gode oplevelser og et fantastisk sammenhold, flere medlemmer har været med fra begyndelsen. Fra at være en større løbeklub med rigtig mange medlemmer og dygtige trænere er Cityløberne nu blevet til ”Den lille Løbeklub på Vesterbro”, hvor vi selv…

marts 30, 2021 cityloberne.dk

Cityløberne holder Påskeferie Vi holder påskeferie og ses igen torsdag den 8. april. Hvis nogen ønsker at løbe i ferien, kan det aftales i den lukkede Facebook gruppe. God Påske.

marts 7, 2021 cityloberne.dk

Midlertidig lukning af Hotel Scandic i Kødbyen Hotel Scandic i Kødbyen holder foreløbigt lukket indtil mandag den 5. april. Vi mødes derfor igen på Enghave Plads ved Metroen indtil Scandic i Kødbyen åbner igen.

februar 28, 2021 cityloberne.dk

Cityløberne’s generalforsamling 2021 bliver afholdt tirsdag den 23. marts kl. 18.00. Generalforsamlingen bliver igen i år afholdt hos formanden Anni Wredstrøm. Indkaldelse/dagsorden, formandens beretning og årsregnskabet er udsendt til alle medlemmer. Vi byder på lidt spiseligt og glæder os til at se jer til en hyggelig aften. Tilmelding på mail eller facebook/begivenheder.

december 1, 2020 cityloberne.dk

Jule -og Nytårsferie 2020 Vi holder Jule -og Nytårsferie fra mandag den 21. december til torsdag den 31. december 2020 (begge dage inkl.) Hvis der er nogen som ønsker at løbe i ferieperioden kan det som altid aftales i Facebook gruppen. Vi ses igen mandag den 4. januar 2021 Rigtig Glædelig Jul til alle